perjantai 26. kesäkuuta 2015

Conchita! Huomenna! Kielcessä!

Pyhän Ristin voivodikunnan pääkaupunki saa huomenna arvoisensa vieraan! Conchita Wurst, tuo vapaan Euroopan ääni tulee ja laulaa luikauttaa kolme laulua kielceläisessä rotkossa!

Mutta... mimo wielu protestów l. lukuisista protesteista huolimatta... Paikallisviranomaiset ovat saaneet keskenään aikaiseksi kiistan siitä, tullaanko koko konserttia järjestämään ollenkaan, sillä kuten arvata saattaa, Conchitan esiintyminen "olisi tuhoisaa puolalaisille arvoille".

Ovatpa puolaiset arvot hataralla pohjalla, jos niiden tuhoamiseksi tarvitaan yksi taiteessaan onnistunut itävaltalainen?

2 kommenttia:

 1. On mielenkiintoista ja vähän myös palauttaa uskoa ihmiskuntaan, että niissä maissa joissa Conchitaa vastustetaan eniten, hänellä on myös eniten faneja. Näin myös Puolassa, jossa faniyhteisö on suuri ja aktiivinen. Mistä muuten luit puolalaisten viranomaisten vastustuksesta? Mielenkiinnosta kyselen...

  Terveisin Conchita Fans Finland (Facebookissa, Twitterissä ja instassa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cześć Conchita Fans Finland!

   Kun on voima, on vastavoima...

   Tuon satuin lukemaan pöydällä lojuneesta tv-lehdestä Tele Tydzień - josta myös ko. valokuva - mutta aiheesta on paljon juttua myös muussa printtimediassa sekä tietenkin ja erityisesti netissä. Harmi vain, ettei lippuja ollut enää tarjolla.

   Hyvää kesää Conchitan faneille kaikkialla! Miłego lata wszystkim fanom Conchity!

   Poista