maanantai 18. toukokuuta 2015

Nussittuna nukkuisit sikeästi

Pidän avioliittoa miehen ja naisen välisenä instituutiona. Rekisteröity parisuhde sopii nimikeeksi samaa sukupuolta olevien liitoille. Asia on uuden eduskunnan vapaassa harkinnassa kuten kaikki muutkin hyväksytyt tai voimassa olevan lait. Olen valmis palaamaan kristilliseen avioliittomalliin ja käsitykseen.

Huomatkaa siis, että ko. kommentin vaalikoneessa antanut mieshenkilö ilmoittaa vain olevansa valmis palaamaan kristilliseen avioliittomalliin ja käsitykseen. Ovela jäbä. Todellinen poliitikko ei jää sanoistaan kiinni. Olisi kiva tietää, millä sanoilla tämä mieshenkilö vihki vaimonsa pyhään avioliittoon vuonna x. O tempora, o mores... Ties mitä ehtii vielä tapahtua, ennen kuin ko. mieshenkilö viimein palaa kristilliseen avioliittomalliin ja käsitykseen.

Tässä kiteytyy mielestäni suomalaisten kristillispersujen politiikan ydin, joka on ilmaistavissa yhdellä sanalla: totuusrelativismi

Osanottoni.

P.S. Kovasti pyytelee anteeksi, mutta onko pyytänyt anteeksi sopimattomien viestiensä kohteilta? Miettikää nyt, entinen - ja siinä vaiheessa ehkä vielä mahdollisesti tulevakin - ministerismies ja ex-puolueensa presidenttiehdokas eli ns. politiikan suurta kaliberia tuollaisten vonkaviestien lähettäjänä. Eikö tässä haise sopimattomuuttakin rankemmin vallan väärinkäyttö?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti