keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Syntiä, syntiä, hallelujaa!

Synti, elämäni valo ja kupeitteni tuli. Ensi tulee S, merkki rikin. Kuinka kuvaavaa! Sitten Y, joka erottaa meidät ja muut... vai oletteko ikinä kuulleet ei-syntyperäisen suomalaisen lausuvan virheetöntä, tuota huulet törröttävää etuvokaalia? Hmmm... pitäisiköhän Y kieltää liian sensuellina ja suomalaiseen kulttuuriin sopimattomana? Kolmantena tulee N, joka monen muun hyvän lisäksi on fysiikassa newtonin, voiman tunnus. Isaac Newton oli harras kristitty. Sitten T kuin tau-risti ja viimein I, joka ei selityksiä kaipaa.

Synti. Kuinka voimallinen ja väkevä sana!

Kun synti astuu ovesta sisään, järki karkaa ikkunasta ulos. Ei kansanjoukkoja järjellä ja tiedolla ohjailla, vaan sumutuksella ja harhautuksilla. Monta vuosikymmentä olemme onnistuneet pitämään tuon ihanan sanan - synnin - julkisessa keskustelussa riippumatta siitä, mistä keskustellaan. Sitä kavahtaa paatuneempikin luopio, varsinkin silloin kun synti-käsite - vai pitäisikö sanoa instituutio? - tarjoaa sopivan käsikassaran (lue: viha) taisteltaessa kaikenlaisia luonnottomuuksia vastaan. Ja niitähän tässä maailmassa riittää. Ei tarvitse kuin kotoaan poistua, niin ollaan jo vaatimassa vaikka minkälaisia eri- ja etuoikeuksia luomisjärjestyksen vastaisille elämäntavoille. Miehet suutelemassa toisiaan myös jalkapallokentän ulkopuolella ja kaikkea muuta yhtä iha... inhottavaa. Hyi helvetti! No, naiset suudelkoon - se on ihan sexyä - mutta miehistä poiketen vain ja ainoastaan jalkapallokentän ulkopuolella.

Olemme toimistolla pohtineet kovasti kuinka voisimme käyttää eriarvoistavaa ihmiskäsitystämme vieläkin tehokkaammin. Rivit ovat joskus vähän rakoilleet, mutta ensimmäinen kivi on saanut ne yleensä taas ojennukseen. Me haluamme suunnitella ulostulomme asiassa kuin asiassa ja varsinkin asian kieltämisessä hartaalla huolellisuudella, jotta huomio ei vahingossakaan kiinnittyisi lopulliseen tavoitteeseemme, joka tässä kuitenkin luottamuksellisesti paljastettakoon.

Lopullinen tavoitteemme on teokratia. Haluamme Suomesta maanpäällisen Jumalan valtakunnan. Siihen tarvitsemme syntiä. Synti on tulokulma ja väline, synti on inkvisitio ja neitsyeen hellä syli. Synti on siellä, missä jokainen meistä, vaikka jotkut yrittäisivät sen olemassaolon kieltää. Luopiot.

Myös tiede on puolellamme. Jumala on antanut tieteen kautta meille syntimittarin. Sillä voi mitata ihmisen syntisyyden asteen. Meitä on täydellisiä, autuaita, vanhurskaita, nöyriä... mutta valitettavasti myös kurjia, uppiniskaisia, ylpeitä, pilkkaajia, uskottomia, saastaisia ja jumalattomia. Mihin ryhmään Sinä kuulut? Selvitä tämä kätevästi ottamalla yhteyttä lähimpään dropperistiin, niin tiedät onko sinulla sijaa valtakunnassamme.

Tavoitteenamme on parempi Suomi! Kuinka sellainen tavoite voisi olla väärä tai edes epäilyttävä? Synti tulee olemaan se suuri vedenjakaja meidän ja niiden välillä. Pisara verta ja homma on selvä. Jos verenpuhtautesi on 99-100%, olet täydellinen, ja Sinulle tullaan suomaan kaikki ihmis- ja kansalaisoikeudet. Jos verenpuhtautesi on 90-99%, olet autuas, ja osuutesi sen mukainen. Mutta jos verenpuhtautesi on 10-20%, niin olet saastainen ja menetät suurimman osan ihmis- ja kansalaisoikeuksista. Jos verenpuhtautesi on 0-10%, niin sinulta evätään kaikki ihmis- ja kansalaisoikeudet, eikä sinulla ole sijaa maanpäällisessä paratiisissamme.

Tee valintasi jo nyt ja äänestä meitä! Puhdista verenkuvasi ja liity kasvavaan joukkoomme! Huuhaa elää ja ovipumppu laulaa... Hoosiannaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti