lauantai 6. kesäkuuta 2009

Lopputulema

Paukautin dediksen ehdokkailleni juuri nyt eli en enää odota vastauksia, ts. tässä lopputulema.

Kysymykseni siis kuului: Mikäli teidät valitaan Euroopan unionin parlamenttiin, mitä aiotte tehdä glbtq-kansalaisten ihmisoikeuksien parantamiseksi?

Itsenäisyyspuolue vastasi ympäripyöreitä, SKP:n Juha-Pekka Väisänen varmasti toimisi ansiokkaasti myös ihmisoikeuskysymyksissä, RKP:n Nils Torvaldsin sähköposti ei suostunut ottamaan vastaan viestiäni (mutta Nicke oli allekirjoittanut ILGA:n 10 kohdan ohjelman, kiitos!),  Vihreiden Mari Puoskari veti täydet pisteet... Siihen se sitten jäikin.

Liian kiireisiä tjms. olivat:

Kokoomuksen Ville Turuust, Persujen Bodari-Kike, Keskustan Kauko, Kristillisten Essayah, Senioreiden Reijo, SDP:n Uimari-Jani, Työväen Juhani ja Vasemmistoliiton Kiba. Ai niin: Köyhien asialla olevat eivät ole kiinnostuneet muusta, olettaisin. Tässä mainittuja en linkitä. Osaa heistä saa ihastella raitiovaunupysäkeillä itseään suuremmissa kuvissa.

Mielenkiintoista luettavaa oli myös Hesarin kirjoitus kampanjoiden rahoituksesta ja niiden ilmoituksista. Siinä kymppitonnit paukkuu aika kevyesti: rahoituskuninkaana Ukko. Mieletön nimi muuten. Haiskahtaa loistavalta brändäykseltä, mutta olettaisin isä ja äiti Metsolalla vain olleen roimasti huumorintajua. No sadalla tonnilla pitääkin saada erikoiskohtelua valtakunnan päälehdessä. Toisia se puhuttelee, toisia ei.

Oletteko muuten jo valinneet vetävimmän ehdokkaan? Minä olen, vaikka en häntä äänestäisikään, onnistuu olemuksensa kirkastamaan päiväni niin lehtien sivuilla kuin raitovaunupysäkeilläkin. Mikä on sinun suosikkisi näissä Mr/Miss-kisoissa?

Tällä hetkellä näyttää vahvasti siltä, että olen värini valinnut. Nyt pitää vain valita ehdokas.

Huomiseen siis!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti