tiistai 21. tammikuuta 2014

Mielikuvitusystäviä

Meidän naapuris asuu Vladdi. Joo, me tiedetään, että sen nimi muistuttaa yhtä slanginkielistä sanaa, mut sen puolustukseks täytyy sanoa, että se myös näyttää siltä. Sillä on vilkas mielikuvitus. Sillä on homoja mielikuvitusystävinä. Hurraa!

Asuu meilläkin tyyppejä, joilla on mielikuvitusystäviä. Toinen niistä on Tinde ja toinen on Päbä. Tinde luulee olevansa uroskarju ja Päbä esittää enkeliprinsessa. Niilläkin on homoja mielikuvitusystävinä. On ne vaan niin ihqui! Ja liberaalei! Sen lisäksi Tindellä on joku neitsyt, josta se haluaa Suomen kuningattaren ja Päbällä on frendinä sen neitsyen poika, josta pitäisi tulla Suomen kunkku. Ja sit nää mielikuvitusystävät on osa poliittista agendaa. Hurraa!

Kaikkein kivintä tässä on se, että nämä mielikuvitusystävät voidaan pistää sanomaan ihan mitä vaan. Kuten esmeks sellaista, et "ei tietenkään kaikki oikeudet kuulu meille" tai "totta kai avioliitto on vain naisen ja miehen välinen juttu" tai "totta kai meitä saa kaapata ja juottaa meille kusta ja ottaa se vielä videolle ja youtubeen". Ihanan kätsyjä nämä mielikuvitusystävät! Hurraa!

Yhteistä näille meidän naapureille ja kotiporukoille on se, että tarkoitus pyhittää keinot. Siinä saa mennä sitten lapsetkin poliittisen pesuveden mukana viemäröintiin. "Mutta ne lapset!" on kuultu jo niin monella kielellä, että ihan huimaa. Mut mun täytyy myöntää, että en oo ihan selvillä siitä, mikä oli se tarkoitus, jonka mukana se laps män. Oliko siinä muuta kuin poliittisten irtopisteiden ja massabonusten kerääminen? Vai liittykö tää jotenkin niihin kirkkaampiin kruunuihin? Jos niin on asiat, niin sitten meidän pitäis olla todella huolissaan.

Mielikuvitusystävä on kätevä ystävä, se venyy ja paukkuu uskollisesti sellaisiin muotoihin ja asentoihin kuin on tarvis. Ja sitten sen voi heittää huits helvettiin, kun ei oo enää tarvis.

Terveisin,

Keppihevonen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti