perjantai 27. maaliskuuta 2015

Outoa! Kauhua! Outoa kauhua!

Haamu Kustannus julkaisee novelliantologian Valkoiset varpaat huhtikuun lopussa. Olen ilokseni - toivottavasti myös lukijoiden iloksi - siinä mukana. Oli hauskaa ottaa vapauttava sivuaskel niin lyhyeen muotoon kuin itselleni kovin tuntemattomaan genreen.

Mikäli haluat tietää, miksi yo. sana vapauttava on kursivoitu, osta antologia ja lue! Tässä ote Haamu Kustannuksen shopista:

”Valkoiset varpaat” kerää tarinoita taitavilta kertojilta, joista monet lähtevät tässä kokoelmassa ensimmäistä kertaa outouden ja kauhun maailmaan. Virpi Hämeen-Anttilan tarinassa kauhu hiipii uudistusten muodossa kirjastoon. Sami Hilvon tulevaisuudenkuvassa unet ovat kiellettyjä, mutta entä jos niitä silti näkee? Essi Kummun vinksahtaneessa rakkauskertomuksessa ruumiit leijuvat New Yorkin yllä. Anders Fager paljastaa Ruotsin sukellusveneskandaalien todelliset viholliset. Marko Hautalan tarinassa loma Etelä-Ranskassa vie pariskunnan muinaisiin luoliin, ehkä lopullisesti? Jaakko Yli-Juonikas johdattaa lukijan Suomen sisällissodan anatomiaan – kirjaimellisesti. Ja millaiseksi nuoren kotiapulaisen unelmatyö muuttuukaan Satu Grönroosin tarinassa.

Kuva oikealla johtaa kirjatiiseriin (youtube). Vaikuttava kansi Ivi Rebovan käsialaa.

Lisätietoja myös

Facebook:

Twitter:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti